بلاگ | روغن هسته زرد آلو

صفحه نخست
فروشگاه
روغن هسته زرد آلو

این روغن، از پرس کردن هسته های زردآلو تولید می شود. هسته های زردآلو دارای 40 تا 50 درصد روغن می باشند. این روغن، مشابه با روغن بادام است، و هر دو آن ها، از هسته ی میوه مربوطه استخراج می شوند. روغن زردآلو و روغن بادام به طور مشابه در لوازم بهداشتی و آرایشی برای نرم کردن پوست مورد استفاده قرار می گیرند. کیک دانه نیز به طور جداگانه برای استخراج اسانس (عطر گیاهی) مورد استفاده قرار میگیرد. این روغن عمدتا، از اسید اولئیک و اسید لینولئیک تشکیل شده است که هر دو، از چربی های اشباع نشده هستند. این روغن یک خنک کننده و مرطوب کننده مناسب برای پوست های حساس است. این روغن به راحتی و بدون ایجاد هیچگونه احساس چربی بر روی پوست جذب می شود، که همین امر، آن را به یک حامل عالی مواد روغنی تبدیل نموده است.

این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود: روغن های ریش، شستشوی ریش 

خلاصه:

این محصول، برای پوست های حساس مفید است، و به راحتی و بدون برجا گذاشتن احساس چربی بر روی پوست ، جذب پوست می شود.


+ برچسب ها: روغن هسته زرد آلو, هسته زرد آلو
+ دسته: مراقبتی

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید در: فیسبوک / توییتر / گوگل پلاس / تلگرام
دیدگاه خود را بیان کنید:
دیدگاه های دیگران: