بلاگ

صفحه نخست
فروشگاه

بلاگ پرشیا بیرد کلاب، موضوعاتی را برای تقویت ریش و سبیل، مراقبت از ریش، استایل و سبک زندگی بررسی می کند.

پنج اشتباه هنگام بلند کردن ریش

پنج اشتباه هنگام بلند کردن ریش

پنج اشتباه مردم، وقتی که ریش آنها بلند می شود

اشتباه متوجه نشوید، رشد ریش معمولا به این علت است که می

چهار گام برای نرم کردن ریش

چهار گام برای نرم کردن ریش

چهار گام برای اینکه به حفظ نرمی ریشتان مانند ابر، کمک کنید. برای شما ریش باعث خوش تیپی، زمختی یا حتی خشن بودن می شود. بنابراین می تواند ریش شما گاهی زبر یا کمی خشن باشد؟ این آن چیزی نیست که مورد نظرتان است؟

خب دوباره به خشونت فکر کنید، همانطور که شما دوست

سه مزیت بهداشتی برای افراد ریشو

سه مزیت بهداشتی برای افراد ریشو

هیچ راهی بهتر از ریش داشتن نیست که شما را از زنان متمایز کند، اما آیا می دانید که برخی حقایق سلامتی مرتبط با ریش برای شما وجود دارد؟

1. داشتن ریش ظاهر پوست شما را جوانتر نشان می دهد
در حالی که داشتن ریش شما ر

پارابن چیست

پارابن چیست

از دهه 1950، پارابن ها، جهت جلوگیری از رشد باکتری ها، به میزان گسترده ای در تهیه‌ محصولات مورد استفاده قرار می‌ گیرند. آرتور ریچ، دارای مدرک دکترا که یک شیمیدان در زمینه‌ ی مواد آرایشی در Chestnut Ridge نیویورک است، می گوید:&nbs

6 راه برای متوقف کردن خارش ریش

6 راه برای متوقف کردن خارش ریش

بالاخره تصمیم می‌ گیرید آن ریشی را که همیشه خواستار آن بودید، بگذارید. دوست دختر شما خوشحال می‌شود. همچنین، این ریش نشان‌دهنده آن حجمِ مردانگیِ زیبا و شیکی است که انتظار داشتید.

اما مسئله‌ای وجود دارد، و آن اینکه می‌ خارد. خیلی زیاد.

و اکنون شما

روغن آرگان

روغن آرگان

نوعی روغن گیاهی است که از هسته های درخت آرگان تولید می‌شود. آرگان (نام علمی: Argania spinosa) گونه‌ ای درخت بومی در دره  سوس در جنوب غربی کشور مراکش است. آرگان، یک روغن مرطوب‌ کننده است، که دارای خاصیتِ ضد آکنه ولگاریس و ضدِ لکه های پوستی می‌ باشد و همچنین برای تغذیه م

روغن نارگیل

روغن نارگیل

این روغن، از هسته دانه‌ی نخلِ نارگیل (میوه درخت نارگیل) تهیه می شود.  این روغن، به عنوان یک عنصر معطر و نرم‌ کننده ی مو و پوست می باشد و همچنین روغنی است که دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچی و ضد ویروسی می‌باشد.  
این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود:

روغن هسته زرد آلو

روغن هسته زرد آلو

این روغن، از پرس کردن هسته های زردآلو تولید می شود. هسته های زردآلو دارای 40 تا 50 درصد روغن می باشند. این روغن، مشابه با روغن بادام است، و هر دو آن ها، از هسته ی میوه مربوطه استخراج می شوند. روغن زردآلو و روغن بادام به طور مشابه در لوازم به

عصاره دانه های گریپ فروت

عصاره دانه های گریپ فروت

یک عصاره مایع است که از دانه ها، پالپ و غشاهای سفید گریپ فروت به دست می آید.  یک GSE  خودساخته است که بدون عوامل مصنوعی و با آسیاب کردن دانه ها و پالپهای بدون آب گریپ فروت  به دست می آید و سپس با گلیسیرین ترکیب می شود.  GSE  موجود در بازار که به مشتریان فروخته می شود از ت

عطر

عطر

همه ترکیبات عطر های ما به طور طبیعی به دست آمده اند و با کاربرد آرایشی در ذهن تنظیم شده اند.  ما اطمینان می دهیم که ترکیبات ما با کاربرد قابل قبول، و آستانه تحمل همخوانی دارند و به طور طبیعی به دست آمده اند. این اواخر، اصطلاح "عطر" در صنعت مراقبت از مو، به خاطر ماهیت راز

روغن کرچک

روغن کرچک

روغن گیاهی به دست آمده با فشار دادن دانه های گیاه کاستور (Ricinus Communis). کاستور با بهبود گردش خون به فولیکول مو کمک می کند و در نتیجه باعث رشد مو و تقویت آن می شود. به شوره مو، خشکی پوست، مو و ناخن کمک می کند.

این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود: 

گلیسیرین

گلیسیرین

یک ترکیب الکلی طبیعی یکی از اجزاء اصلی بسیاری از چربی ها. تمیزکننده، روان کننده و محافظ پوست.
 این عنصر در محوصلات زیر ما یافت می شود: شوینده های ریش و نرم کننده های ریش .

روغن دانه انگور

روغن دانه انگور

سرشار از اسیدهای چربی است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد ناشی از آسیب های محیطی کمک می کند، و منبعی غنی از ویتامین E  است که برای بازسازی پوست مناسب است. 
این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود: روغن های ریش

خل

روغن بادام

روغن بادام

روغن بادام از بادام گرفته می شود، سرشار از اسیدهای چربی است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک می کنند و منبعی سرشار از ویتامین E است که فرایند بازسازی پوست را بهبود می بخشد. نرم کننده پوست است و همچنین روغنی است که به آرامی جذب می شود و گزینه مناسبی برای استفاده به عنوان روغن

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

این روغن از دانه های گیاه سیموندسیا چیننسیس تولید می شود. به عنوان یک واکس تقریبا تماما از مونوسترهای اسیدهای چرب بلند زنجیره و الکل تشکیل شده است، که بخش کوچکی از استر های تری گلیسیرید نیز در آن یافت می شوند. این ترکیب باعث نهایت عمر پایداری محصول و مقاومت فوق