بلاگ

صفحه نخست
فروشگاه

10 دلیل جذاب بودن ریش

10 دلیل جذاب بودن ریش

شاید مدت‌ ها باورتان نمی‌ شد. شاید دوستی داشتید که به شما می‌ گفت «ریش بگذار و ببین چطور می‌ شوی». شاید اولین بار وقتی به فکر ریش گذاشتن افتادید که در یک مهمانی یا جایی دیگر در رقابت با سایرین جهت جلب نظر یک زن زیبا بودید.

هنوز هم شک دارید؟ باور کنید مردانی ک

6 راه برای متوقف کردن خارش ریش

6 راه برای متوقف کردن خارش ریش

بالاخره تصمیم می‌ گیرید آن ریشی را که همیشه خواستار آن بودید، بگذارید. دوست دختر شما خوشحال می‌شود. همچنین، این ریش نشان‌دهنده آن حجمِ مردانگیِ زیبا و شیکی است که انتظار داشتید.

اما مسئله‌ای وجود دارد، و آن اینکه می‌ خارد. خیلی زیاد.

و اکنون شما

چرا هر مردی نمی تواند ریش بگذارد

چرا هر مردی نمی تواند ریش بگذارد

به آن سختی هم که فکر می کنیم نیست، درست؟ فقط کافی است که خمیر ریش و تیغ را به مدت چند هفته کنار بگذارید و اجازه بدهید که طبیعت کار خودش را بکند. وقتی که طبیعت کار خودش را می کند، نتیجه نهایی مشخص خواهد بود، دوست دارید ریش مردانه ای که شما از زمانی که متوجه شده اید این یک ریش ای

روغن آرگان

روغن آرگان

نوعی روغن گیاهی است که از هسته های درخت آرگان تولید می‌شود. آرگان (نام علمی: Argania spinosa) گونه‌ ای درخت بومی در دره  سوس در جنوب غربی کشور مراکش است. آرگان، یک روغن مرطوب‌ کننده است، که دارای خاصیتِ ضد آکنه ولگاریس و ضدِ لکه های پوستی می‌ باشد و همچنین برای تغذیه م

روغن نارگیل

روغن نارگیل

این روغن، از هسته دانه‌ی نخلِ نارگیل (میوه درخت نارگیل) تهیه می شود.  این روغن، به عنوان یک عنصر معطر و نرم‌ کننده ی مو و پوست می باشد و همچنین روغنی است که دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچی و ضد ویروسی می‌باشد.  
این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود:

روغن هسته زرد آلو

روغن هسته زرد آلو

این روغن، از پرس کردن هسته های زردآلو تولید می شود. هسته های زردآلو دارای 40 تا 50 درصد روغن می باشند. این روغن، مشابه با روغن بادام است، و هر دو آن ها، از هسته ی میوه مربوطه استخراج می شوند. روغن زردآلو و روغن بادام به طور مشابه در لوازم به

عصاره دانه های گریپ فروت

عصاره دانه های گریپ فروت

یک عصاره مایع است که از دانه ها، پالپ و غشاهای سفید گریپ فروت به دست می آید.  یک GSE  خودساخته است که بدون عوامل مصنوعی و با آسیاب کردن دانه ها و پالپهای بدون آب گریپ فروت  به دست می آید و سپس با گلیسیرین ترکیب می شود.  GSE  موجود در بازار که به مشتریان فروخته می شود از ت

عطر

عطر

همه ترکیبات عطر های ما به طور طبیعی به دست آمده اند و با کاربرد آرایشی در ذهن تنظیم شده اند.  ما اطمینان می دهیم که ترکیبات ما با کاربرد قابل قبول، و آستانه تحمل همخوانی دارند و به طور طبیعی به دست آمده اند. این اواخر، اصطلاح "عطر" در صنعت مراقبت از مو، به خاطر ماهیت راز

روغن کرچک

روغن کرچک

روغن گیاهی به دست آمده با فشار دادن دانه های گیاه کاستور (Ricinus Communis). کاستور با بهبود گردش خون به فولیکول مو کمک می کند و در نتیجه باعث رشد مو و تقویت آن می شود. به شوره مو، خشکی پوست، مو و ناخن کمک می کند.

این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود: 

صفحۀ بعدصفحۀ قبل